O Elitnoj školi

o Elitnoj školi

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija locirana je u centru grada i potpuno je prilagođena savremenom izvođenju nastave. Sve učionice i kabineti su opremljeni modernim nastavnim sredstvima, čime se ostvaruju odlični uslovi za savremeno i kvalitetno obrazovanje učenika.

Dobro opremljena školska biblioteka sadrži lektiru, stručnu literaturu, beletristiku, kao i neknjiževnu građu (video i audio kasete, CD izdanja, itd.). Škola naročitu pažnju posvećuje bezbednosti učenika, a za vreme časova u školi je prisutan i radnik obezbeđenja. Sve učionice opremljene su klima uređajima, tako da su stvoreni optimalni uslovi za obrazovanje budućih ekonomista i gimnazijalaca.

U našoj školi učenici stiču upotrebljiva znanja koja će biti njihov najjači adut u konkurenciji za posao. To znanje će im, takođe, omogućiti uspešan nastavak školovanja u visokoškolskim ustanovama, posebno iz oblasti IT-a, ekonomije, menadžmenta, organizacionih nauka, prava itd.

Misija škole

Misija naše škole je pružanje učenicima kvalitetnih i savremenih stručnih znanja iz oblasti IT-a, ekonomije i administracije, koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosimo razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno i angažovano učešće u društvu.

Vizija škole

Naša vizija je da u naredne dve do tri godine, kontinuiranim unapređivanjem nastavnog procesa i pristupa učenicima, postignemo lidersku poziciju na tržištu obrazovanja, da postanemo škola koja će stajati rame uz rame sa evropskim srednjim stučnim školama, uz stalno praćenje promena i novih obrazovnih potreba u društvu.

Nastava se organizuje na srpskom jeziku u skladu sa Nastavnim planom i programom koje propisuje Ministarstvo prosvete Republike Srbije, stoga je i kalendar radnih dana u skladu sa odlukom ovog Ministarstva. Pravo upisa imaju učenici koji su završili osnovnu školu u zemlji ili inostranstvu.