Prelazak iz drugih škola

Prelazak sa drugih škola - Elitna.edu.rs

Kako bi učenik prešao iz druge škole u prvi razred jednog od obrazovnih profila Elitne škole, potrebna mu je sledeća dokumentacija:

Dodatna dokumentacija potrebna za prelazak učenika na neki od viših razreda obrazovnih profila Elitne škole:

Važno: Savetujemo učenike i roditelje koji razmišljaju o prebačaju da kontaktiraju školu pre nego što uzmu ispisu iz prethodne škole.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja

Za više informacija o potrebnoj dokumentaciji za prelazak sa drugih škola u Elitnu, budite slobodni da nas kontaktirate.

Kako da donesete odluku da li je Elitna škola pravi izbor za Vas?

Izbor i upis srednje škole predstavlja jednu od velikih prekretnica i odluka u životu svakog učenika. Ponekad se desi da učenik iz različitih razloga ne bude zadovoljan izborom koji je prvobitno napravio. U tom slučaju je potrebno preispitati se još jednom koji su nam afiniteti, želje i mogućnosti, kao i šta je to što očekujemo od škole i izabranog obrazovnog profila, a zatim i dobro sagledati opcije koje su nam na raspolaganju.

Elitna škola poziva sve učenike koji razmatraju prelazak u drugu školu, kao i njihove roditelje, da zakažu sastanak sa menadžmentom škole kako bi se u potpunosti informisali o školi i upoznali sa željenim obrazovnim profilom. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja!