Saradnja sa roditeljima

Saradnja sa roditeljima u Elitnoj privatnoj srednjoj školi

Kako bismo sa maksimalnom lakoćom i bezbrižnošću proveli često izazovne i turbulentne srednjoškolske dane naše dece i izveli ih na pravi put, neophodno je postojanje uzajamne podrške i poverenja između škole i roditelja. Uspostavljanje i negovanje dobre saradnje je od samog početka pa sve do kraja školovanja važno. Na taj način zajedničkim snagama podstičemo decu da ostvare svoje najveće potencijale i nastave dalje školovanje i usavršavanje.

Stalna saradnja i otvorena komunikacija sa roditeljima

Upravo je to ono što čini Elitnu školu prepoznatljivom – odlična komunikacija i transparentan odnos koju ostvaruje sa roditeljima svojih učenika.

Kao obrazovna ustanova koja u prvi plan stavlja interese svojih đaka, škola smatra da je od vitalne važnosti da roditelji budu upućeni u svaki aspekat srednjoškolskog života svoje dece. S tim u vezi, pored redovnih roditeljskih sastanaka i individualnih razgovora, roditelji su slobodni da u svakom momentu kontaktiraju Elitnu školu i dobiju potpuni uvid u njihove školske aktivnosti – ocene, redovnost pohađanja nastave, kao i ponašanje u toku izvođenja nastave.

Takođe, Elitna škola praktikuje ažurno obaveštavanje roditelja o najmanjim problemima koji se mogu desiti učenicima u toku školovanja.

Roditelji, pomozite svojoj deci da naprave pravi izbor!

Pozivamo roditelje da posete školu i informišu se iz prve ruke o obrazovnim profilima i uslovima koje škola nudi. Ispratite želje svoje dece i pružite im podršku u odabiru srednje škole. Zakažite konsultacije sa menadžmentom škole na vreme.