Jedan naš dan pred kamerama

Jedan naš dan pred kamerama

Nastavnici i učenici naše škole imali su priliku da svoja iskustva, znanje i još mnogo zanimljivljivosti iz rada škole ispričaju pod sjajem reflektora i pred kamerama. Nastavnici su podelili ne samo svoja iskustva, već i anegdote u radu sa decom, objasnivši zašto je IT smer u našoj školi toliko tražen i atraktivan, dok su maturanti tog istog smera istakli svoje motive za upis, pa i otkrili planove za nastavak svog profesionalnog razvoja.

Posebno zanimljiva diskusija bila je o uslovima školovanja u privatnoj školi u odnosu na državnu, ali i o tome da li se u privatnim školama učenicima „gleda kroz prste“, što je česta predrasuda.

Važan deo snimanja posvećen je ne samo najatraktivnijem, IT smeru, već i smerovima carinski ekonomski tehničar koji pružaju konkretna, stručna znanja i mogućnost zaposlenja odmah nakon završene srednje škole.

Naravno da je bilo i lapsusa i smeha, snimanje je potrajalo nekoliko sati, smenjivali su se raspoloženi nastavnici i učenici, a sve to moći ćete da gledate na našem Instagram profilu i ostalim društvenim mrežama.

Foto: Dejan Bekvalac